Bijna een vijfde deel van alle mensen is hoog sensitief. Als je je hiervan bewust bent en er op de juiste wijze mee om kunt gaan, ga je over naar een hoger bewustzijn. Als ondernemer kun je hiervan optimaal gebruik maken en toegevoegde waarde creëren in een commerciële omgeving. Work 4 Profit helpt je hierbij.

Waarom ik?
Het antwoord waarom ik je kan helpen meer te halen uit je hoogsensitiviteit, laat zich eenvoudig raden. Als een hoogsensitief mens en ondernemer kan ik me erg goed inleven in mensen en zakelijke situaties. Mensen voelen zich snel begrepen en vertrouwd bij mij. Doordat ze zich sneller openstellen, komen we ook sneller bij essentie en tot nieuwe, bruikbare inzichten.

Ben jij hoogsensitief?
Ben jij een hoogsensitieve ondernemer? Om die vraag te beantwoorden, kun je een Zelftest doen. De meeste hoogsensitieve ondernemers die ik heb ontmoet, wisten het al van zichzelf of vermoedden het. Echter, hoe ze er in zakelijk opzicht meer uit konden halen, was voor de meesten nog onbekend terrein.

 

Belangrijkste eigenschappen
Er zijn veel eigenschappen die een hoogsensitief mens kenmerken. De belangrijkste, die je goed kunt gebruiken als ondernemer zijn:

• Empathisch vermogen
• Dienstbaar
• Intuïtie
• Verbonden
• Inspirerend
• Creatief
• Authentiek

Wat kun je ermee?
Bovenstaande eigenschappen maken je in essentie tot een authentiek mens. Ook mij. Net als ik voel jij waarschijnlijk de drang om jezelf verder te ontwikkelen en heb je een sterk reflecterend vermogen. Dat zorgt voor een hoog zelfbewustzijn in allerlei situaties, ook als ondernemer. En maakt dat je ook steeds weer nieuwe kansen kunt zien én benutten.

Meer weten?
Een persoonlijk gesprek is de beste basis voor een kennismaking. Bel 06-23203243 of mail me voor een vrijblijvende afspraak.