Jos Smits 5De man achter Work4Profit is Jos Smits. Als MKB-ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan in uiteenlopende branches. Omdat ik zowel hoogte- als dieptepunten heb gekend, weet ik als geen ander wat ondernemen met je doet. Zowel privé als zakelijk. Maar ook wat ervoor nodig is om lekker in je vel te zitten en daarmee commercieel succesvol te zijn. Voordat we daar dieper op ingaan, vertel ik je graag wat meer over mezelf. We moeten het samen gaan doen immers!

Optimisme én realisme
Geen onderneming is hetzelfde en elke ondernemer heeft specifieke behoeftes. Om erachter te komen waar jouw kansen, mogelijkheden en behoeften liggen, ga ik graag het gesprek met je aan. Ik ben een mensen-mens, en dat helpt om elkaar snel te leren kennen en tot elkaar te komen. Ik denk altijd vanuit kansen en mogelijkheden en geloof in de ontwikkeling van mensen en bedrijven. En verder is mijn stijl: betrokkenheid, transparantie, inspireren, positiviteit en inzet.

Garanties, die geef ik ook
Aan sociaal wenselijk of politiek correct advies heb je niks. Daarom garandeer ik open en directe communicatie en eerlijke feedback. Altijd op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Hiermee leg ik de basis voor een succesvolle en opbouwende samenwerking.

Meer weten?
Een persoonlijk gesprek is de beste basis voor een kennismaking. Bel 06-23203243 of mail me voor een vrijblijvende afspraak.