Je wilt met een nieuw product of een nieuwe dienst de markt veroveren. Je hebt marktonderzoek gedaan (of nog niet) en hebt je doelgroepen in kaart gebracht. Maar waar en hoe ga je nu beginnen? Welke middelen zet je in? En welke niet? Eerst denken, dan doen is mijn devies. Een succesvolle lancering afdwingen is één. Maar hoe zorg je dat je over één en twee jaar ook nog lekker draait?

 

318Total Service_druppelWhy: waarom doe je wat je doet?
Work4Profit Total Service is een (bijna) allesomvattende aanpak om een nieuw of bestaand product (of dienst) op effectieve wijze in de markt te zetten. We gaan samen om de tafel en nemen alle aspecten van je bedrijf, product of dienst, ambities en persoonlijke drijfveren door. Dat laatste vind ik heel belangrijk, want het bepaalt de Why van je bedrijf. En daarmee het bestaansrecht. Op basis hiervan formuleren we de missie en visie. Dit is je basis.

Succesvol lanceren, blijvend resultaat
Als we het voorgaande hebben bepaald en vastgelegd, gaan we aan de slag met de commerciële kant van je bedrijf en lancering. Denk aan het marketingplan, de social media-strategie, je netwerkstrategie en de rol van Work4Profit hierin. Alles stemmen we naadloos op elkaar af, uiteraard op basis van vooraf vastgelegde uitgangspunten en doelstellingen. Een succesvolle lancering is net zo belangrijk als het succes op lange termijn. We gaan immers voor continuïteit.

Meer weten?
Een persoonlijk gesprek is de beste basis voor een kennismaking. Bel 06-23203243 of mail me voor een vrijblijvende afspraak.