Overtuig jouw potentiele klant voor het gebruik van jouw product of dienst

Vergroot je naamsbekendheid door het plaatsen van berichten en laat zien welke oplossingen je hebt voor je doelgroep. Laat zien dat je klant belangrijk is en dat je hem overal van informatie wilt voorzien. Bouw vertrouwen op door het plaatsen van nieuws, afbeeldingen, promotie- of live video’s trek je de aandacht. Maar nog belangrijker is het dat de aandacht op je bedrijf gevestigd blijft. Door regelmatig terugkerende informatie te posten zal het bezoekersaantal op je website toenemen en mensen zullen je gaan volgen. Zo kunnen ze van je leren en wordt je als een expert gezien.

Geen grote budgetten nodig voor betere resultaten

Laat zien dat je onderscheidend bent, val op en blijf je concurrent een stap voor.
Alleen een mooie website hebben is niet voldoende, vooral als deze niet bezocht wordt. Er moet een aanleiding gemaakt worden om je website en organisatie te bezoeken.
Het gebruik van sociale media maakt het mogelijk om met beperkte investeringen toch een groot bereik voor je promotie te creëren. De verspreiding is voordelig, snel en efficiënt als je het op de juiste manier gebruikt. Het gebruik van Social Media kost veel aandacht en tijd maar is onmisbaar.

Tips voor goed gebruik

1. Relevante berichten of advertenties plaatsen
2. Actief en consistent (regelmatig) berichten plaatsen
3. Gebruik de juiste content (tekst- en beeldinhoud) op het goede platform

Nog meer voordelen

– Je kunt je aandacht houden op je core business
– Het laat je betrokkenheid zien die tot vertrouwen leidt
– Interactie met je doelgroep
– Meer aanvragen en omzet
– Vrijheid van de inhoud om te publiceren
– Je bouwt aan relaties die echt bij je horen
– De loyaliteit van je klanten blijft behouden
– De SEO-score groeit
– Snellere feedback

Natuurlijk moeten wij eerst samen bepalen waar de meeste kansen liggen voor het gebruik van Sociale Media. Eerst gaan wij samen in gesprek om een gelijkwaardige visie te hebben hoe wij jouw bedrijf moeten presenteren. Wij kunnen tweeten op je Twitter pagina, berichten posten op je Facebook en Instagram pagina of de aandacht leggen op je LinkedIn pagina.
1,2,3 of 4 platforms, alles is te combineren naar eigen inzicht. Vanaf € 25,- per maand kan je bedrijf al elke week groeien en de aandacht krijgen die het nodig heeft.

Wij willen jou en je bedrijf wel eerst leren kennen om zo goed mogelijk mee te kunnen denken.
Vraag een kopje koffie drinken aan voordat wij een offerte met het juiste advies uit kunnen brengen.
Of toch liever direct een offerte klik dan hier.