Referenties over Jos Smits-Work 4 Profit die hem trots maken


i2ideasverhoofmatas

John Verhoof (links) en Felix Matas (rechts) van IN2IDE@s: ” Work 4 Profit heeft ons een aantal maanden gecoacht en begeleid om onze onderneming weer nieuw leven in te kunnen blazen.

We hebben Jos leren kennen als een zeer prettige, nuchtere maar ook een directe persoonlijkheid die ons met ‘to- the-point’ vragen dwingt goed na te denken en vooral keuzes te maken.

Het traject met Jos is soms aardig confronterend, maar daarna volgt er altijd weer een voor de hand liggende oplossing.

Van Jos Smits hebben we geleerd hoe wij ons bedrijf beter en rendabeler in de markt kunnen zetten. Dat heeft er toe geleid dat we nieuwe diensten en producten zijn gaan aanbieden waarmee we de vraag van klanten beter beantwoorden en tegelijkertijd meer omzet en winst kunnen boeken.

Ook heeft Jos laten inzien hoe belangrijk netwerken is en dat het hebben van een goede pitch en sales-speech van cruciaal belang is. We kijken terug op een prettige en vooral effectieve samenwerking.”zorgmatchhakimaHakima Aaboubouch, ZorgmatchDirect: “Als startende onderneemster ben ik tijdens mijn eerste BOB bijeenkomst Jos Smits van Work 4 Profit tegengekomen.

Jos heeft mij als startende onderneemster tijdens een vrijblijvende gesprek, geadviseerd en waardevolle tips gegeven die hij eigen is na meer dan 25 jaar werkervaring. Belangrijk is dat Jos mij ook tegemoet kwam qua budget en zich geheel flexibel opstelde. Als initiatiefneemster en oprichtster van ZorgmatchDirect had ik behoefte aan commerciële professionals en adviseurs nodig.

Het in contact brengen van de juiste mensen met elkaar die daadwerkelijk iets voor elkaar kunnen beteken is een van de sterkste punten van Jos. Zo heeft hij mij vrijblijvend in contact gebracht met een connectie die goed aansluit op dit moment op het gebied van werving van klanten naast mijn Sociale media campagnes.

Jos is betrokken, discreet, rijk aan ervaring met een ruim netwerk. Ik zou hem meteen aanbevelen voor zijn professionaliteit en passie voor zijn vak.”gruijtersStephan Gruijters FFP, RABObank Peel Noord: “Ik heb Jos leren kennen als een professionele, open en betrokken ondernemer. Hij is klantgericht en zoekt samen naar oplossingen, waarbij hij communicatief sterk is en waar nodig confronteert. Ik heb dit als prettig en nuttig ervaren en beveel hem daarom graag aan bij met name (toekomstige) ondernemers, die op zoek zijn naar een ervaren sparringpartner.”
(18 augustus 2014, Stephan Gruijters FFP werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Jos Smits bij Work 4 Profit)aspinwallnausRonald Nauts, Business Developer at Aspinwall & Company Ltd: “Mensen die hun opgebouwde zakelijke kennis en ondernemers-ervaring graag willen delen met het doel om de ander out-of-the-box te laten denken en effectiever te laten handelen, zijn, vaak ongemerkt, van onschatbare waarde voor het betreffende individu dan wel het voor het bedrijf in z’n geheel. Jos Smits is zo’n type.
Een analyserende en doortastende persoonlijkheid die vanuit zijn intrinsieke motivatie bewust zichzelf en anderen continu challenged, en ervan geniet om met name de ander te zien groeien.

Als huurder in het Eemstaete small business complex waarvoor Jos Smits verantwoordelijk is, heb ik regelmatig contact met hem, dat zich in vele gevallen spontaan ontwikkelt tot verhelderende sparring sessies, waarbij Jos in staat is om op een objectieve en pragmatische manier mijn dillema’s en probleemsituaties vanuit diverse invalshoeken te belichten, zodanig dat de te nemen beslissingen en daaruit voortvloeiende acties zich al vaak terplekke uitkristalliseren.”
(3 oktober 2014, Ronald Nauts werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Jos Smits bij Work 4 Profit)verkaikHet verzoek van René Verkaik, werkzaam in de databeveiliging, was om te adviseren in de branding en professionalisering van zijn dienstverlening. Met als uitgangspunt dat de bedrijfsnaam in stand moest blijven vanwege een familiaire samenhang.

 We hebben de visie en missie van de ondernemer tegen het licht gehouden en deze overgebracht naar de nieuwe bedrijfsfilosofie. De identiteit hebben wij vastgehouden zodat er geen conflict ontstond t.a.v. het imago. Hiervoor zijn er voor de online strategie wel cosmetische veranderingen doorgevoerd. Op de benodigde sociale media hebben wij ons gericht op de profielverbetering en de promotie van de nieuwe “look” die beter aansluiting kreeg bij de doelgroep benadering. Zo is ook de integriteit gewaarborgd gebleven.


KenyacarethijsenThea Thijssen, Kenya Care Foundation: “Ik heb Jos leren kennen als een zeer aimabele en betrouwbare business partner die zijn afspraken nakomt en veel extra service geeft. Een fijn persoon om zaken mee te doen!”
(13 december 2011, Thea Thijssen werkte tijdens de samenwerking met Jos Smits bij Preciso Office Cultures)Vestingwerken16102014pomslagboekjePoortenpoenWillem Poen, Bestuurslid bij vestingwerken ‘s-Hertogenbosch: “Vanaf het begin van dit jaar heb ik contact met Jos Smits i.v.m. JOY die innovatieve ondernemers in de regio ondersteund om hun goede weg te vinden. Doordat er een nauwe samenwerking is, heb ik hem leren kennen als een actieve en betrouwbare ondernemer met hedendaagse inzichten als het gaat over de kantooromgeving.

Door zijn ideeen over het belang van een kantoorinrichting die het imago van een bedrijf versterken zowel voor medewerkers als bezoekers, gaf mij een ander beeld t.a.v. de kantoormeubelen.
Alleen het functioneel gebruik van een bureau en bureaustoel is allang achterhaald. Tegenwoordig is het een strategisch middel om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Het is een product dat zorgt voor de gezondheid van de medewerkers(werksfeer en ergonomie) maar ook dat nieuwe opdrachtgevers en bezoekers aansluiting en vertrouwen vinden bij de organisatie.”
(30 augustus 2011, Willem Poen werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Jos Smits bij Preciso Office Cultures)