Mensen en hun talenten zijn bepalend voor succes. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling of een andere verandering. Investeren in mensen zonder een duidelijke doelstelling is geen optie. Ik zoek de balans tussen mensen en resultaten. Vanuit persoonlijke ervaringen zoek ik de oplossingen, die aansluiten bij jouw doelen. Als je écht iets wilt veranderen en op zoek bent naar vernieuwing, dan zit je goed bij Work4Profit.

Eenvoudig, intuïtief en praktijkgericht
Mijn werkwijze is eenvoudig, intuïtief, gericht op de praktijk en op resultaat. Verwacht geen ingewikkelde modellen, dikke rapporten of wazige theorie. Je krijgt van mij ondersteuning als medemens, ondernemer, adviseur, trainer en coach. Samen bouwen we aan een basis voor verdere ontwikkeling. De focus ligt op wat goed gaat en we bouwen aan wat nog goed moet gaan.

En wat kost dat?
Als ondernemer snap ik dat tijd en geld bepalend (en beperkt) zijn. Mijn tarieven zijn afgestemd om de kwaliteit en continuïteit van mijn diensten te garanderen. Ik wil niet de goedkoopste zijn, maar je wel de beste waarde bieden. Binnen de gegeven mogelijkheden bepalen we samen waar jouw prioriteiten liggen.

Meer weten?
Een persoonlijk gesprek is de beste basis voor een kennismaking. Bel 06-23203243 of mail me voor een vrijblijvende afspraak.